Saturday, 19 November 2011

Ya Saya!

Gambar hiasan.
Assalamualaikum dan Salam revolusi buat semua! Ya, mungkin anda dah kenal saya dari blog saya yang terdahulu, iaitu Viva Le Revolutione. Nama saya Farhan Mahalludin. Tujuan saya untuk membuat blog ini adalah untuk memenuhi kehendak pembaca blog VLR kerana tak berapa faham dengan bahasa Inggeris saya. Jangan risau blog untuk kali ini 100% dalam bahasa Melayu. Provokasi! Ya, saya akan menulis tentang masalah remaja. Propaganda! Mungkin ramai yang akan marah dan rasa tersinggung dengan penulisan saya. Punk! Peduli apa! Mungkin anda akan berkata "blog ni simple sangat la", saya malas nak hias blog saya dengan rekaan yang rumit dan menjengkelkan. Saya nak mengekalkan keringkasan dan kekemasan. Yang penting, mesej yang nak disampaikan!

10 comments:

  1. Tujuan saya untuk membuat blog ini adalah untuk memenuhi kehendak pembaca blog VLR kerana tak berapa faham dengan bahasa Inggeris saya ( macam kata at aq ja .haha . lawak ja :) )

    ReplyDelete
  2. kakaakakaka mmg pon.. rmai lg yg komplen...

    ReplyDelete
  3. emm.awt blog ang mcm ni paan ?

    ReplyDelete
  4. oh, besa la.. dinamik tapi simple. tak mau yang serabut2 sngat

    ReplyDelete
  5. lambat nak load lorh... dh la internet aku slow haha

    ReplyDelete
  6. ya, mmg saya jeles :p booo... BTW mcm mana dgn design baru blog ni?

    ReplyDelete
  7. ok . design yg ganas . sesuai la dgan muse ang 2.

    ReplyDelete